31-07-03

Ik weet het, ik heb lang niet meer gepost, daar zjin verschi

Ik weet het, ik heb lang niet meer gepost, daar zjin verschillende redenen voor. Ten eerste het is vakantie, en wat doen mensen dan? Juist ja, op vakantie gaan, en in mijn geval is dat zonder pc. Ten tweede, het viel allicht wel op dat ik juist stopte met posten toen Jef er ook mee stopte, ik viel namelijk even in een zwart gat toen. Als ge dagenlang zit te bekvechten met iemand gaat ge er u ook wel verwant mee voelen en het was dan ook een hele tegenslag voor mij dat de rest van mijn leven zonder de Jef gesleten zou moeten worden.
Maar........ Ik heb een schitterend plan om hem terug uit de tent te lokken, er is vandaag nameljik een site geopend over pedofilie. Het is allemaal in elkaar gestoken door 3 pedo's die om meer begrip vragen, iedereen wil tenslotte ongestoord in het rond kunnen neuken.
En dan nu de verklaring wat Jef er mee te maken heeft, als hij er niet op reageert is het een pedo, als hij er positief op reageert is het een pedo, en als het negatief is dan zijn we niet zeker, het kan ook een latente pedo zijn. Maar ik vermoed althans dat het er wel een is, want zei hij niet dat hij en zijn zoon zo "verbonden" zijn?

16:59 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

18-07-03

Rare jongens die Desmedten

Ja, de zoektocht naar Jef Desmedt begint nog maar pas, ook Rob heeft zich nu op de zoektocht geworpen met deze site.

En dan nu nog even Jef zijn reacties op de nieuwe onthullingen omtrent zijn persoon op mijn site. Ten eerste moet ik zeggen dat u nog lager in mijn achting bent gedaald, al leek dat niet meer mogelijk, toen ik las dat uw schreef "Ik ben hier gene brief naar de Koning aan het schrijven, hé". Hieruit leidt ik toch wel af dat u zo'n domme royalist bent die ondemocratische instellingen steunt en dat u dus bepaalde mensen zelfs boven de andere mensen plaaatst (een vorm van omgekeerd racisme ?)
U zegt dat u niets tegen homo's heeft, maar heb ik dan gezegd dat ik er wel iets tegen heb? Het feit dat u meteen concludeert dat ik iets tegen homo's heb omdat ik hier een fillmpje hierover heb, zegt meer over wat u over homo's denkt dan wat ik daar over denk. U bent gewoon bevooroordeeld dus. Ten eerste plaatst u de ondemocratische instelling boven andere mensen en ten tweede hoeft u nog maar iets over homo's te zien of u begint verkeerde conclusies te trekken (waarmee ik niks voor of tegen trekken wil zeggen, anders begint u daar weer over).

Met verwarde gevoelens over uw bedoelingen,
groeten,
Rik

20:32 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

17-07-03

En er blijft maar bewijs aandwarrelen bij mij. Nu is ook al

En er blijft maar bewijs aandwarrelen bij mij. Nu is ook al de vrouw van Jef Desmedt ontmaskerd (en dus de moeder van Jef Desmedt Junior). Bijgevoegde foto lijkt een vredig tafereeltje weer te geven, maar niets is minder waar, achter deze foto zit De moeder verstopt. De link met die beesten is ook al weer duidelijk en waarom Jef niet tegen racisme kan ook.(tip: klik eens 3 ker met uw rechtermuisknop rechts van de foto)

15:35 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Een zielig direnvarhaal

Ja, het was te denken, de familie Desmedt is tegen elke vorm van ook mar het miniemste racisme, maar ondertussen zijn ze wel kille moordenaars, Jef Desmedt junior althans. Hij is namelijk zopas ontmaskerd als de moordenaar van de cavia van de nobele onbekende en van de parkiet van Rob. De geljikenis tussen Jef Desmedt junior en Jef Desmedt himself zoals die gisteren ontmaskerd werd door mij is ook sprekend. Er is dus geen twjifel meer mogelijk.

Lees het verhaal over de cavia hier en de onthulling hier.

Ik denk dat nu ook niemand meer kan tegenspreken dat ik het niet ben die zijn mening niet meer mag spuien maar dat dat Jef is die zijn klep is wat meer toe zou moeten houden!

15:08 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

16-07-03

Het was een week geleden weer brandend actueel, moet Italië

Het was een week geleden weer brandend actueel, moet Italië uit de EU worden gezet of niet. Om voor eens en altijd een duidelijk antwoord te vinden op deze toch wel prangende kwestie heb ik wat onderzoek gedaan en bekwam ik het volgende.
Hieruit blijkt duidelijk wat een geciviliseerd volk de echte Europeanen zijn en wat voor oermensen die Italianen eignelijk wel zijn. Italië hoort dus nog minder thuis in de unie dan de Chinezen om maar eens een volk te noemen.


Ik heb wederom misschien weer eens een aanknopingspunt dat kan leiden tot de identiteit van Jef Desmedt, een anonieme bron meldde mij nameljik dat dit hem zou zijn. Het blijkt dus toch geen oude zak te zjin zoals ik eerst had gedacht, maar een jonge knaap die precies een beetje gefrustreerd is in zijn bestaan. Als ik hem zo bezig zie dan denk ik dat het zelfs niet anders kan dan dat dat Jef Desmedt is.

22:04 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

15-07-03

Het is triest maar ik zie mij genoodzaakt om terug te keren

Het is triest maar ik zie mij genoodzaakt om terug te keren naar mijn weblog en zodoende zal ik de terroristische acties van Jef allicht verder moeten ondergaan. De voorbije dagen was mijn weblog in verval met als absoluut dieptepunt een hackaanval op mijn site, misschien hebt u dat niet gemerkt maar in dat geval kunt u het op deze mirror allemaal nog eens bekijken.
Ik zal dan ook maar eens direct met de deur in huis vallen en Nederland verbaal aanvallen. We weten allemaal dat Nederland een gigantische ruk naar rechts heeft gemaakt (vandaar de term "rechtse rukkers" dus) maar wat afgelopen week onthuld werd in Breda slaat alles. Er werd daar namelijk de eerste een reeks nieuwe hangplekken voor marokkanen ingehuldigd. Die Marokkanene zaagden dar namelijk al lang om, maar wat ze hebben gekregen was stuitend.En voor de volgende dagen beloof ik jullie nog uitgebreide dossiers over de nieuwe regering hier ten lande en een verklaring waarom Italië eigenljik niet bij de EU hoort.De echte Rik

22:19 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

14-07-03

Desmedt kan het maar niet laten

Een reactie van... hoe kan het ook anders... de beroemde, beruchte en immer zichzelf belachelijk makende JEF DESMEDT !
 
Het feit dat u (Aragorn) denkt dat rik en ikzelf dezelfde persoon vindt ik grotesk. Niet mijn schrijffouten zijn grotesk. Ik kan er toch niet aan doen dat ik sneller denk dat ik kan typen maar ik denk dan weer wel, wat niet van iedereen kan gezegd worden (RIK). Bovendien was het nogal laat toen ik de welbepaalde reactie heb geschreven . ik was juist op weg naar mijn bedekke. ik vindt het wel fijn dat u speciaal woordjes in het woordenboek (schizofrenie) heb opgezocht om toch maar een beetje intelligent over te komen. Wat de inhoud betreft moet ik u gelijk geven. Ik vind dat nobele onbekende of rik eens wat nieuwe thema's moeten aanhalen om over te discussieren. Bijvoorbeeld de aanduiding van de ministers voor de nieuwe regering.

jef Desmedt

Maar mijnheer Desmedt toch, nu begint u ook nog Aragorn te beledigen. Op die manier gaat u hier niet al te veel vrienden overhouden hoor. Misschien kunt u maar beter in uw "beddeke" blijven. En welke thema's Rik wenst of niet wenst aan te snijden is toch zijn eigen goed recht, nietwaar ?  Bovendien begint het mij nu ook de keel uit te hangen dat u overal en altijd negatief commentaar op heeft. U lijkt wel een Blokker (om Rik te parafraseren). Verder toch een prettige dag toegewenst natuurlijk.
 
Nobele Onbekende

08:29 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

13-07-03

(3) De reactie van Aragorn

beste Jef,
 
ik durf te stellen dat uw taalgevoel quasi nihil is. Vooral de taalfouten in uw laatste mail zijn gewoonweg grotesk, en wel zo dat ik er aan twijfel of U überhaupt wel van nederlandstalige afkomst bent...
Ik juich uw strijd tegen het racisme en het blok toe maar misschien ware het toch beter eerst eens contact te nemen met juf Vanderpoorten van het tweede studiejaar voor een 'heropfrissing' nederlands (met of zonder zweepje, aan U de keuze)
Als laatste punt: ik vind deze polemiek, die zich rond een aantal personen lijkt af te spelen, de laatste tijd nogal povertjes van inhoud. Zou het misschien kunnen dat we hier getuige zijn van één grote zwendel en dat rik en jef één en dezelfde persoon zijn??? Van 'schizofrenie' gesproken....
 
aragorn
 
Beste Aragorn,
 
Na het gezwets van Desmedt is uw reactie een verademing. Wat mij betreft slaat u de nagel op de kop, behalve over het feit dat Desmedt en Rik één en dezelfde persoon zouden zijn. Ik heb Rik al verscheidene malen gewezen op de onachtzaamheid in taalgebruik bij het plaatsen van zijn posts. Probleem is echter dat het hem eigenlijk geen fluit kan schelen en dat ik het dus al lang opgegeven had hem op de fouten (meestel tikfouten, laat ons dat toegeven) te wijzen. Afgezien van die talloze fouten slaagt hij er wel in zijn teksten vaak met vele lagen ironie te doorspekken. Ik denk niet dat Desmedt het concept ironie in zijn meest eenvoudige vorm ooit heeft kunnen doorgronden. De voornaamste reden echter waarom ik zeker ben dat het twee verschillende personen betreft is het karakter van Rik. Hij zou er een dergelijk duivels genoegen in scheppen twee personen te spelen en iedereen daarin te laten trappen, dat hij dat al lang - zich verkneukelend - aan mij zou gezegd hebben. Het is allemaal indirect bewijs, ik geef het toe, maar al met al voldoende overtuigend, als u het mij vraagt.
 
Nobele Onbekende


12:27 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

(2) De reactie van Jef Desmedt

taalgebruiken andere opmerkingen

1) Zoals Piet hier onder stelt kan het talgebruik inderdaad wat beter. Werk hier aan. U gun u hier wel wat tijd voor, vooraleer ik u hierop zal aanvallen; maar ik verwacht wel verbetering.


2) Wat de inhoud betreft hoop ik dat deze meer gediversifieerd zal zijn dan wat het geval was bij Rik. Bij hem ging het enkel over volgende onderwerpen: racisme en het vLaams blok. 1 thema dus eigenlijk Ik hoop dat u het ook zal hebben over andere problemen die zich afspelen in onze maatschappij

3) Als ik er niet in slaag deze site van internet dan hoop ik dat het niveau toch tenminste omhoog gaat

4) Ik wens u nog veel succes en doe een beetje u best

Jef Desmedt

Als u zich gedraagt, gedraag ik mij ook. wie weet worden we nog kameraden. 
 
 
Beste Jef Desmedt,
 
(ik ga de traditie van de vriendelijke aanspreking die Rik in deze blog invoerde, toch niet in vraag stellen zeker). Met plezier zal ik dieper ingaan op de punten die u aanhaalt
 
1) Ik ben een beleefd persoon en zoals u wel gemerkt hebt zal ik nooit dingen zeggen als "Ga rukken en kom hier niet te veel meer zeveren" al moet ik eerlijk erkennen dat de 'goesting' er wel is bij het lezen van de nonsens die somtijds aan uw brein ontspruit. Ik moet zelfs toegeven dat enige twijfel betreffende uw intellectuele capaciteiten gewettigd is en heb dan ook het gevoel dat we hier te doen hebben met het verhaal van de pot en de ketel, ook u ongetwijfeld welbekend. Ik zou u bij deze dan ook met aandrang willen verzoeken niet langer te zeuren over de splinters die u bij mij opmerkt en u te wijden aan de balk in uw eigen oog.  Waarvoor mijn dank.
 
2) Het moet toch niet altijd over uw persoon gaan toch ?
 
3) De zin waarmee u verzoekt om het niveau te laten stijgen kunnen we nauwelijks Nederlands noemen. U begrijpt dat de voornaamste vereiste om het niveau te laten stijgen dus zal zijn dat u dergelijke idiote reacties achterwege laat.
 
4) Tja, wie zegt het
 
Mijnheer Desmedt, de dag dat wij kameraden worden is Jupiter een bewoonde planeet, geven de koeien bier en wint FC Tollembeek de Champions League. Dat zal dan meteen dezelfde dag zijn dat u erin slaagt een intelligente zin neer te pennen.

Nobele Onbekende12:26 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Reacties op de verdwijning van Rik : (1) de reactie van Piet

De verdwijning van Rik en de overname van deze blog door Nobele Onbekende, mezelf dus lokte vele reacties uit.  Dit was de eerste :
 
Ik wist het wel want Rik gebruikt geen woorden zoals bullshit, die is zo niet. 
 

piet
 
Je hebt volkomen gelijk Piet, Rik gebruikte enkel uitdrukkingen als "what the fuck" en "Ga rukken en kom hier niet te veel meer zeveren", maar bullshit, zoiets zou hij nooit ofte nimmer zeggen natuurlijk, dat spreekt voor zich.  Ik bedoel maar, een woord dat eigenlijk "stierendrek" betekent, het idee alleen al. Strikt genomen is het eigenlijk zelfs "stierenkak" maar dat vind ik niet zo netjes klinken dus dat gebruik ik maar beter niet, dacht ik zo.
 
Nobele Onbekende
12:11 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

12-07-03

Dramatische ontwikkeling

De aandachtige lezer had het bij de vorige post al opgemerkt, de schrijftstijl van Rik is nogal veranderd (om niet te zeggen verbeterd) en het aantal schrijffouten gereduceerd tot een aanvaardbaar minimum. Hoe komt dat ? Is Rik schizofreen geworden en heeft zijn ander helft nu de overhand ? Heeft hij een stoomcursus Nederlands gekregen in Spa ?

Wel, het is allemaal nog veel erger dan dat, Rik is helemaal bezweken onder de bedreigingen van Jef Desmedt. Hij heeft me gevraagd de zware taak om deze blog te onderhouden van hem over te nemen. Uiteraard heb ik dat met plezier voor 'de Rik' gedaan. Hij mag dan soms al wel eens een stouteRik zijn en ook wel een degoutanteRik, hij is zeker geen luieRik. Iedereen die de evolutie van deze blog heeft gevolgd zal intussen wel weten onder wat voor een immense druk Rik werd gezet door sujetten zoals de Heer Desmedt en u begrijpt dan ook dat het hem uiteindelijk allemaal te veel werd

Ik moet deemoedig erkennen dat het mijn voorstel was om deze blog ongemerkt over te nemen, maar uiteraard kon dit niet onopgemerkt voorbij gaan. In mijn ijver om Riks stijl getrouw te blijven, dacht ik onderstaande berichtje over "Private Lynch" onder de aandacht te brengen, me niet realiserend dat dit nieuws al zo belegen is als een Leerdammer met haar op.

Om de spanning er toch nog wat in te houden wens ik zelf onbekend te blijven en zal ik voortaan dan ook ondertekenen met

Nobele Onbekende

13:57 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

11-07-03

Dat die hele oorlog in Irak bullshit was, wisten we al wel l

Dat die hele oorlog in Irak bullshit was, wisten we al wel langer. Al de voorstanders die vonden dat Bush ergens wel gelijk had, zitten nu in een hoekje hun wonden te likken en staren beschaamd naar de grond. Er zijn geen "weapons of mass destruction", nu niet, gisteren niet en volgend jaar ook niet al zoeken ze tot hun tong op hun schoenen hangt.

Tot overmaat van ramp voor de Amerikanen komt nu ook nog uit dat de zogenaamde bevrijding van een Amerikaanse soldaat die in het lang en het breed op TV werd uitgesmeerd opgezet spel was om de oorlog te kunnen verkopen aan de bevolking als was het een wasproduct.

Ziehier de tekst zoals die in de Gazet van Antwerpen te lezen staat :

De spectaculaire bevrijdingsoperatie van het Amerikaanse leger op 1 april om 'hun' soldate Jessica Lynch uit het Iraakse ziekenhuis in Nasiriyah te bevrijden, was opgezet spel.

Een rapport, dat door het Pentagon wordt onderzocht, stelt dat Lynch uiterlijk geen tekenen vertoonde van vormen van mishandeling door Iraakse soldaten. De Irakezen boden op geen enkel moment weerstand toen de Private uit het ziekenhuis werd 'gered'. Dat meldt de BBC.

De bevrijding van 'heldin' Lynch uit het ziekenhuis -sommige bronnen beweren dat de Amerikaanse Delta Forces daarbij zelfs namaakgeweren gebruikten- duurde twintig minuten en werd volledig gefilmd met een nachtcamera.

Zender NBC vatte na de 'redding' zelfs het plan op om een 2 uren durende film te maken over de "waar gebeurde Mission Impossible". Jessica Lynch had bij haar terugkeer uit het Iraakse ziekenhuis een gebroken arm, een gebroken been en een verstuikte enkel. Het rapport stelt dat die een gevolg waren van een auto-ongeval.

17:03 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

En ja, na een ultra-linkse onverdraagzame kerel (Jef dus, ma

En ja, na een ultra-linkse onverdraagzame kerel (Jef dus, maar dat was al duidelijk), komt nu de andere kant van het politieke spectrum mijn site volspuien met commentaar, een skinhead dan ook nog eens direct. Dit was zijn commentaar.

Leer schrijven stomme eikel
Gij weet niet waar ge het over hebt linkse rat. Alleen stome eikels weten niet dat het "Filip" Dewinter is en niet Philippe. Stuk vuil gespuis.

skinhead


Beste uitschot,
Ten eerste schreef ik Philip, niet Philippe, en ten tweede zou ge in uw ongetwijfelde blinde verafgoding van uw verderfelijk idool Philip Dewinter toch enkele feiten over hem mogen weten. Zijn naam die hij meekreeg bij zijn geboorte was namelijk niet Filip, maar Philip. Maar aangezien hij een iets te consequente Vlaams-nationalist is heeft hij die naam laten veranderen in Filip. En om nog een misverstand uit de wereld te helpen, het is ook geen echte Sinjoor maar iemand van Brugge.
Uit al deze feiten kunnen we dan ook concluderen dat bij Dewinter thuis zijn moeder de broek droeg aangezien zijn vader zelf een overtuigd Vlaams-nationalist was en zijn moeder verre van. Nee, zijn vader zou hem nooit met die naam hebben opgezadeld. Heel content is de moeder dan ook nooit geweest van zijn politieke carrière (zijn vader is te vroeg gestorven om het mee te maken). Hieruit kunnen we dan ook ineens een verklaring vinden voor het opmerkelijke standpunt van het blok dat alle vrouwen terug hun dagen in de nabijheid van de eigen haard moeten slijten. Dit is allicht om zijn moeder te wreken, als zij eens wat minder had te zeggen gehad thuis was het zover allicht nooit gekomen dat hij jarenlang bespot werd dor zijn fascistische vriendjes vanwege zijn naam.

Ps: wie op google zoekt naar "philip dewinter" ziet mijn site tegenwoordig reeds op de 18de van 126 pagina's staan!
Ps2: Ik ben nu echt wel nieuwsgierig naar die gestoomde eikels, Filip. Heeft er iemand soms een recept?

11:27 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

10-07-03

Jef is wel echt bezig aan een steile opmars in de wereld van

Jef is wel echt bezig aan een steile opmars in de wereld van de skynetblogs, hij is nu ook al gesignaleerd op de funstuff blog. Ook hier is hij weer zichzelf door ongefundeerd commentaar te leveren en het recht op vrijheid van meningsuiting te ondermijnen (mijn recht in elk geval, want ook daar ging het over het verwijderen van alle sporen die naar mij verwijzen). Ik kan me zodoende nog altijd niet van de indruk ontdoen dat Jef zelf een latente blokker is en zo de aandacht voor zijn partijke nog wat wilt opschroeven.
En het bewijs daarvan heb ik zoals gewoonlijk ook alweer gevonden, kwatongen beweren dat Philip Dewinter hier de eed aflegt als parlementslid maar we weten wel beter, de eed wordt afgelegd met de arm naar boven niet schuin voor u uit en wie een beetje kan liplezen ziet ook wel dat hij de woorden "HEIL JEF" prevelt.

15:39 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

09-07-03

Dat ik een goeie mens ben zal niemand (buiten Jef Desmedt da

Dat ik een goeie mens ben zal niemand (buiten Jef Desmedt dan) ontkennen. Om Jef nu ook helemaal te overtuigen van mijn goede inborst heb ik spéciaal voor hem iets opgezocht wat zjin goedkeuring wel zal kunnen wegdragen. Het betreft hier propaganda voor Jezus, nadta u dit hebt gezien bent u allicht niet meer uit de kerk weg te slaan en hebt u ook weer een paar redenen bij om regelmatig in een verward bidden uit te barsten. Jef, bij deze, u klinkt als een of andere gefrusteerde katholiek, dus u moet dit zeker kunnen apreciëren.
Geen dank

www.qwietje.nl
De naam van de website zegt uiteraard al genoeg over Jef zijn soort, en vergeet niet met de muis over de plaatjes te gaan om het helemaal te begrijpen!

Met dank aan het hoofdbureau van het internet.

18:05 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

08-07-03

NIEUWS VAN DE EEUW!!!!!!!!ONTHULLINGEN!!!!!!!!!JEF DESMEDT O

NIEUWS VAN DE EEUW!!!!!!!!
ONTHULLINGEN!!!!!!!!!
JEF DESMEDT ONTMASKERD!!!!!!!!!!

Na dagenlang gemail, opzoekingswerk enzovoort heb ik hem (denk ik toch)en dit is hem dan:
EDIT: Jef Desmed onherkenbaar gemaakt nu goed, onnozel zageventen allemaal!

17:24 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Anke Vandermeersch

BREAKING NEWS!!!!Anke Vandermeersch, aan haar agenda te zien een erg belangrijk politica bij het Vlaams Blok is volgen De Morgen verwijderd uit de partijraad nadat deze foto de ronde deed op het internet. Ze is hier duidelijk op te zien naast een anderskleurige medemens (hij is wel niet zo goed zichtbaar). Het Vlaams Blok wenste nog niet te reageren op berichten maar geeft morgen een persconferentie omstreeks 15uur.

08:01 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

07-07-03

What the fuck?!?

Begrijpe wie begrijpe kan, maar ik begrijp er steeds minder van. In mijn referrers lijst rechts staan plots verwijzingen van de site http://outlaw.be/fdw, een site met als titel Filip Dewinter's webpage. Nu zijn dit er 69, een uur geleden was dat nog bijna niks, en er zijn ook helemaal geen 69 hits bijgekomen op mijn teller, als ik op de site zelf ga kijken wordt er vanalles over mijn pc gezegd waarna ik automatisch (na 5 seconden of zo) op Google uitkom. Op Dewinters webpage staat echter nergens een link naar mijn site, ook niet naar een andere trouwens, alleen een teller, die vandaag zijn eerste hits op die site registreert (een tiental). Is het Vlaams Blok aan het experimenteren met virtuele knokploegen en zijn dit de voorhoedes daarvan of wat is er eigenlijk aan de hand?!?Kan iemand die meer van computers weet me dit eens uitleggen?

20:40 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (17) |  Facebook |

revisionisme

Speciaal voor Jef Desmedt zal ik even het ware gelaat van het Vlaams Blok en in het bijzonder Philip Dewinter laten zien. Ik trof namelijk deze sticker aan die het revisionisme promoot:

dit is dus een sticker van het NJSV en wie was daar verantwoordelijke uitgever van tot het politiek niet meer mogeljik was wegens het salonfähig maken van het Blok:

(zie ook het Keltische kruis dat ook de Nazi's gebruikten naast het hakenkruis)

Dan nog even een bewijs dat Philip Dewinter echt wel iets tegen Turken heeft, want waar zat hij tijdens de aardbevingen in Turkije?


Conclusie: als u toch voor het Vlaams Blok stemt bent u een revisionist en/of rascist of u ben oliedom en dat bent u ook in de eerste twee gevallen trouwens (dat laat me bijna vermoeden dat u ook een blok stemmer bent Jef Desmedt sr. en jr.)

12:30 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

05-07-03

Zo werkt dat dus.

Amerika zoekt nog altijd naar de massavernietigingswapens in Irak, en hoe vindt men tegenwoordig het best dingen? Google uiteraard! Als je wilt weten wat Bush daar aantrof doe dan het volgende:
 
1.Ga naar Google.
2.Type in of copy-paste de volgende tekst: "weapons of mass destruction"
3.Druk nu vooral niet op enter, maar druk de "ik doe een gok" button.
4.Tenzij ondertussen toch wapens gevonden moesten zijn weet u nu weer iets meer over hoe het regeringsleiders hun belangrijkste beslissingen maken.
5.Ga hier nu vooral niet in de commentaren schrijven dat u een error krijgt. Indien u dat toch doet hebt u helaas een iq van minder dan 50. Allicht zal ik dus wel weer een reactie van Desmedt verwachten.

22:13 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Mijn ergste nachtmerrie is bewaarheid. Ik dacht dat zo'n din

Mijn ergste nachtmerrie is bewaarheid. Ik dacht dat zo'n dingen niet konnen door de evolutie-theorie maar Jef Desmedt blijkt nog een zoon te hebben. En ja, hij is uit hetzelfde hout gesneden als zijn vader. Ziehier wat deze tragische vergissing van de natuur allemaal uitkraamt.
 
Beste

Net als mijn vader vind ik het ook zeer belangrijk om mij in te spannenvoor de minderbedeelden in onze moderne, snel evoluerende maatschappij. Toen mijn vader vertelde over de dingen die hij allemaal tegenkwam op deze site heb ik eens besloten om ook eens te komen kijken. En alles wat hij vertelde bleek waar te zijn. Deze blog draait er gewoon om ,om te lachen met de onderkant van onze maatschappij. Als jongere zou ik daarom eens aan de andere jongeren die deze blog bezoeken willen vragen of zij de cartoons en de teksten die op deze site gepubliceerd worden werkelijk grappig vinden. Als meerwaardezoeker vind ik namelijk dat deze beneden alle niveau zijn. verder wil ik de jongeren die mijn mening delen dan ook willen verzoeken om zoveel mogelijk te protesteren tegen deze blog door reacties te geven aan het adres van deze blogger. Verder zou ik iedereen willen verzoeken om mijn vader met rust te laten en ook hem te steunen in de strijd tegen deze blog. een strijd die pas stopt als deze blog wordt opgedoekt. Ik dank u bij voorbaat voor u steun

Met vriendelijke groeten

Jef Desmedt jr

Beste Jef Desmedt junior, ik leef met u mee dat u zo'n verschrikkelijke opvoeding hebt gekregen, compleet geïndoctrineerd door de ideeën van een gestoorde gek. Maar ik heb besloten van de discussie even te laten voor wat het is en een poll te laten beslissen over wat de modale bezoeker hier vindt van deze website. Ik roep dan ook op om zoveel mogelijk te stemmen!

Met vriendelijke groeten,

Rik

PS: Beste Flip, aangezien we terug vrede gesloten hebben vind ik het enorm triest dat u nu waarschijnlijk niet met Jef Desmedt in uw brubbelbad zal kunnen plaatsnemen en dat terwijl dat uw grootste droom was. Ook al kan ik het niet echt begrijpen, toch mijn innige deelneming.


21:58 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Nee, ik ben geen rancuneus man en en uitgestoken hand zal ik

Nee, ik ben geen rancuneus man en en uitgestoken hand zal ik dan ook niet snel negeren, bij deze terug vrienden Flip, en om mijn goede wil te tonen hierbij de cartoon waar ge al zolang om zaagt. En nu de krachten bundelen tegen die Jef Desmedt!

14:54 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

04-07-03

Berlusconi

Een mens kan zijn blog ook geen twee dagen alleen laten of het staat volgekrabbeld met een hoop zeurpieten zoals de reeds welbekende Jef Desmedt die ondertussen al versterking heeft gevonden bij een zekere flip. Maar zij zijn niet de enigste mensen zonder fatsoen op deze wereld, zopas heeft iedereen nog maar eens kunnen genieten van Silvio Berlusconi en zijn toch wel "aparte" humor. Maar het "Capo"-geval van afgelopen week is zeker geen alleenstaand geval, op 11 februari 2002 heeft hij zich ook al eens van zijn grappigste kant laten zien. Hij hield bij de gezamenlijke foto namelijk als grap twee vingers opgestoken achter de Spaanse minister van buitenlandse zaken, Pique. Een gebaar dat in Italie betekent dat Pique een ontrouwe vrouw zou hebben. Pique is echter niet uit hetzelfde hout gesneden als Schultz en deed het voorval af als optische illusie. Berlusconi van zijn kant ga het echter gewoon toe, maar het was slechts een grapje, volgens hem was het een informele meeting met de bedoeling om vriendschap, sympathie en zelfs affectie voor elkaar te krijgen.
Die Silvio toch!

15:38 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

02-07-03

In wat voor wereld leven wij toch, dezemorgen mocht ik weer


In wat voor wereld leven wij toch, dezemorgen mocht ik weer een schrijnend gebrek aan elementaire beleefdheid vaststellen, een zekere Flip durfde het aan om maar liefst twee maal een opmerking te plaatsen. Nu zult u wel zeggen, die Flip mag toch wel een opmerking plaatsen? Tuurlijk mag dat wel, maar hij moet niet zagen. Dit schreef hij:

 

Groot gelijk

De jef Desmet heeft gelijk waarom moet je nu in elke mededeling Jef Desmet schrijven ?

WAAR BLIJVEN DIE CARTOONS ?
IN FEITE

en dan nog eens in mijn shoutbox:

FLIP: waar blijven die cartoons?

Wel Flip, ten eerste moet u zichzelf zo niet liggen te herhalen. Ten tweede jef moet Jef zijn, met hoofdletter dus, heb toch wat respect voor die man! Ten derde heb ik al eens gezegd dat Jef helemaal niet in elke posting staat, dankzij onnozelaars als gij ben ik helaas wel geneigd van dat wel steeds meer te doen en ten vierde, u moet zo niet liggen schreeuwen om cartoons, ik zal zelf wel zien als ik iets post, ik heb daar geen hulp bij nodig.

Rest mij nog één ding om te zeggen,

GA RUKKEN EN KOM HIER NIET TE VEEL MEER ZEVEREN, en omdat ik een vriendelijke mens ben zal ik u er ook maar een beetje bij helpen door middel van die foto, kiest er maar één uit zou ik zeggen.

Met immer vriendelijke groeten,

Rik11:35 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

01-07-03

En ja, wederom ben ik genoodzaakt om even te reageren, dit v

En ja, wederom ben ik genoodzaakt om even te reageren, dit vond ik zojuist namelijk in een reactie onder een artikel en het kwam van, u raadt het wel, Jef Desmedt:
 
lastigvallen

Vind u het nu echt noodzakelijk dat u in elke "BIJDRAGE die u levert AAN HET INTERNET" een verwijzing heeft naar mijn persoontje. Ik vind dat het nu wel genoeg is geweest. Het is niet omdat ik mijn mening geef over de onderwerpen op de site dat u steeds mijn naam moet vernoemen. ik dacht namelijk dat het de BEDOELING is dat de mensen hun mening geven over de onderwerpen op u site.

P.S. deze cartoon kan mij ook slechts met mate smaken. De humor zie ik er echt niet van in. Ik snap eigenlijk ook niet waarom u het steeds over buitenlanders hebt terwijl u preekt zo anti-blok te zijn. Daarom raad ik u aan het nietb meer over buitenlanders te hebben te hebben dan zal u van mij ook geen last meer hebben

Met (!vriendelijke!) groeten

Jef Desmedt

Beste mijnheer Desmedt,

op uw eerste alinea kan ik slechts zeggen, ik heb uw naam buiten de rechtzettingen slechts 2 keer gebruikt in een posting. Dit niet om uw 'persoontje' zwart te maken maar gewoon omdat het zo leuk stond en ik had toch al eens geschreven dat ik mensen gelijk u graag de kast op jaag? Ik mag toch hopen dat u mijn blog goed leest, ik dacht eerst dat u het elke keer onder de microscoop legde om toch maar niets te missen, maar nu begin ik toch te twijfelen.

En dan over die cartoon: Dit is toch juist een cartoon tégen het Blok. En daarbij heb ik het ook over buitenlanders omdat die thematiek nu eenmaal nij het Blok hoort. Of moet ik misschien de buitenlanders doodzwijgen? Doen alsof ze niet bestaan? Iemand zei het al eens lang voor mij: "Het vlaams blok in elk van ons". Ik begin te denken dat u misschien eens in uw eigen hart moet kijken om te zien of daar niet nog ergens inkzwarte vlekken te vinden zijn.......

Met nog steeds vriendelijke groeten,

Rik20:02 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Evidence

Voor wie het nog niet wist, de Britse regering heeft geknoeid met de documenten die de aanwezgheid van massavernietigingswapens in Irak moesten bewijzen.
En voor wie het toch niet helemaal gelooft omdat die Blair er toch helemaal niet uitziet als een leugenaar is er nu misschien wel een bewijs opgedoken. De regering had namelijk het Word-document online gezet dat, volgens Blair, alleen maardoor de geheime diensten geschreven is. Maar, en voor één keer eens een goed woordje over Microsoft, Word houd bij wie er allemaal aan zo'n tekst heeft zitten sleutelen. En dat bleken te zijn: Paul Hamill (medewerker ministerie van buitenlandse zaken), John Pratt (medewerker op Downing Street), Alison Blackshaw (persoonlijke assistente van de pers secretaresse van Blair), en Murtaza Khan (junior pers medewerker van Blair). Ondertussen is het bestandje al snel van internet terug afgehaald, hoe zou je zelf zijn.
 
Lees het verhaal op http://www.computerbytesman.com/, de site van de eerlijke vinder van deze informatie.

12:07 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Het dilemma van Philip Dewinter.

En dan nu speciaal voor mijn goede vriend Desmedt, ik hoop dat hij hier misschien eens mee kan lachen.


10:57 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |