31-07-03

Ik weet het, ik heb lang niet meer gepost, daar zjin verschi

Ik weet het, ik heb lang niet meer gepost, daar zjin verschillende redenen voor. Ten eerste het is vakantie, en wat doen mensen dan? Juist ja, op vakantie gaan, en in mijn geval is dat zonder pc. Ten tweede, het viel allicht wel op dat ik juist stopte met posten toen Jef er ook mee stopte, ik viel namelijk even in een zwart gat toen. Als ge dagenlang zit te bekvechten met iemand gaat ge er u ook wel verwant mee voelen en het was dan ook een hele tegenslag voor mij dat de rest van mijn leven zonder de Jef gesleten zou moeten worden.
Maar........ Ik heb een schitterend plan om hem terug uit de tent te lokken, er is vandaag nameljik een site geopend over pedofilie. Het is allemaal in elkaar gestoken door 3 pedo's die om meer begrip vragen, iedereen wil tenslotte ongestoord in het rond kunnen neuken.
En dan nu de verklaring wat Jef er mee te maken heeft, als hij er niet op reageert is het een pedo, als hij er positief op reageert is het een pedo, en als het negatief is dan zijn we niet zeker, het kan ook een latente pedo zijn. Maar ik vermoed althans dat het er wel een is, want zei hij niet dat hij en zijn zoon zo "verbonden" zijn?

16:59 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.