18-07-03

Rare jongens die Desmedten

Ja, de zoektocht naar Jef Desmedt begint nog maar pas, ook Rob heeft zich nu op de zoektocht geworpen met deze site.

En dan nu nog even Jef zijn reacties op de nieuwe onthullingen omtrent zijn persoon op mijn site. Ten eerste moet ik zeggen dat u nog lager in mijn achting bent gedaald, al leek dat niet meer mogelijk, toen ik las dat uw schreef "Ik ben hier gene brief naar de Koning aan het schrijven, hé". Hieruit leidt ik toch wel af dat u zo'n domme royalist bent die ondemocratische instellingen steunt en dat u dus bepaalde mensen zelfs boven de andere mensen plaaatst (een vorm van omgekeerd racisme ?)
U zegt dat u niets tegen homo's heeft, maar heb ik dan gezegd dat ik er wel iets tegen heb? Het feit dat u meteen concludeert dat ik iets tegen homo's heb omdat ik hier een fillmpje hierover heb, zegt meer over wat u over homo's denkt dan wat ik daar over denk. U bent gewoon bevooroordeeld dus. Ten eerste plaatst u de ondemocratische instelling boven andere mensen en ten tweede hoeft u nog maar iets over homo's te zien of u begint verkeerde conclusies te trekken (waarmee ik niks voor of tegen trekken wil zeggen, anders begint u daar weer over).

Met verwarde gevoelens over uw bedoelingen,
groeten,
Rik

20:32 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

mijn laatste reactie Dit is mijn laatste reactie, ik trek mij terug uit de bloggerwereld samen met mijn zoon. na herhaaldelijke aanvallen op ons persoontje hebben we besloten een andere manier te zoeken om de wereld te beteren. Ik zou graag de mensen willen bedanken die mij en mijn zoon hebben gesteund in onze strijd. Het was fijn u te leren kennen.

Nog een laatste keer
Met vriendelijke groeten

Jef Desmedt en Jef Desmedt jr

Gepost door: Jef desmedt | 18-07-03

Dat was het dan... Beste Rik,
het was leuk om samen met u te strijden tegen de Desmedtjes, maar het is gedaan.
Het bericht dat ze (of hij in't geval dat hij schizofreen is) hier hebben achtergelaten, is ook achtergelaten op mijn blog. Maar ik ben er zeker van dat ik hem op het spoor was. Want anders bleef hij waarschijnlijk voortdoen. Op mijn blog is een waarschijnlijk echte foto van Jef Desmedt te zien. Kom maar eens kijken om het af te leren.

Greetz,
Rob

Gepost door: Rob | 18-07-03

De commentaren zijn gesloten.