17-07-03

Een zielig direnvarhaal

Ja, het was te denken, de familie Desmedt is tegen elke vorm van ook mar het miniemste racisme, maar ondertussen zijn ze wel kille moordenaars, Jef Desmedt junior althans. Hij is namelijk zopas ontmaskerd als de moordenaar van de cavia van de nobele onbekende en van de parkiet van Rob. De geljikenis tussen Jef Desmedt junior en Jef Desmedt himself zoals die gisteren ontmaskerd werd door mij is ook sprekend. Er is dus geen twjifel meer mogelijk.

Lees het verhaal over de cavia hier en de onthulling hier.

Ik denk dat nu ook niemand meer kan tegenspreken dat ik het niet ben die zijn mening niet meer mag spuien maar dat dat Jef is die zijn klep is wat meer toe zou moeten houden!

15:08 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

ontkennen van beschuldiging Hoe kunt u mij ervan beschuldigen een dierenbeul te zijn terwijl ik eigenlijk een van de grootste dierenvrienden ben die er rondlopen op onze mooie, groene aarde. We hebben hier thuis ongeveer een vijftiental huisdieren gaande van honden, katten over kippen tot zelfs een pony. ik eis een rechtzetting op deze site. Dit is mijn goed recht . u kan mij niet veroordelen zonder een eerlijk proces. ik begrijp dat sommige zich door de kwaadaardige Rik hebben laten opstoken om mij en mijn vader zo hard mogelijk aan te pakken maar ik hoop dat u terug tot u zinnen komt en ziet dat wij helemaal geen slechte familie zijn en gewoon het goede voorhebben voor iedereen , zowel mens als dier.

met vriendelijke groeten

jef Desmedt junior

Gepost door: Jef Desmedt junior | 17-07-03

Awel, das ferm Beste Jef Desmedt Junior,
ik zou u vriendelijk willen vragen om die honden, katten, kippen en pony terug te geven aan de rechtmatige eigenaars. Ik vind het verschrikkelijk dat u die dieren gijzelt! En ik raad u aan om uw boeken wiskunde terug boven te halen, want aangezien u katTEN, hondEN, kipPEN en een pony hebt, klopt uw rekensom van 5 huisdieren niet.
katten = minstens 2 exemplaren
honden = minstens 2 exemplaren
kippen = minstens 2 exemplaren
pony = 1 exemplaar
+ ___________________________
minstens 7 exemplaren
Maar waarschijnlijk wist u dat ook wel en wou u ons op een dwaalspoor zetten of had u gewoon wat last van de warmte. Maar misschien hebt u uw vader als hond berekend, en dan komen we al dichter in de buurt.
Ik zou ook nog willen zeggen dat ik mij niet heb laten opstoken door de "kwaadaardige" Rik, maar dat het onderzoek gekomen is uit eigen initiatief en dat ik u persoonlijk niet afkan.
En die beleefde gewoonte van de Desmedtjes om uw reacties te eindigen met "met vriendelijke groeten" + uw naam. Hang mij serieus de aars uit aangezien u de wereld waarschijnlijk even hard haat als de wereld u, en dat we toch al weten van wie de reactie komt, meneer de dierenterrorist. En aangezien u de aarde groen noemt, noemt u waarschijnlijk mars rood, en jupiter blauw, en jupiter .... als u zo doordoet ontstaat er een groep blauwe planeten, bruine planeten, blanke planeten... Proficiat Jef Desmedt Junior, u bent de uitvinder van het planetenracisme.
Nog veel plezier met uw uitvinding, u kunt er een partij mee oprichten! Wat dacht u van "het groene blok" met als slogan "eigen planeet eerst", of "hand in hand terug naar eigen planeet "ofzo, ik doe maar enkele voorstellen. Maar eigenlijk gaat u niet ver geraken met uw partij, aangezien de Aarde eerder blauw is dan groen, en aangezien u "aarde" tijpt ipv "Aarde" bedoelt u misschien de bodem, weer mis poes, die is bruin.

zonder groeten, zonder dank

Rob ( en u moet niet zo bescheiden zijn, u mag uw voornaam ook met een hoofdletter schrijven, Jef Jr.)

Gepost door: Rob | 18-07-03

beste rob Als u mijn tekst te goei had gelezen kon u lezen dat ik zie dat ik een VIJFTIENTAL huisdieren heb . dus niet 5 maar 15. ik denk dus dat u betre u wiskunde opnieuw moet bovenhalen of leren lezen zou ook al goed zijn. hoe durft u het aan mijn vader een hond te noemen, wat heeft hij u ooit foutgedaan. heeft u totaal geen respect of manieren. op de rest van de tekst wil ik zelfs niet antwoorden want dat haalt totaal geen niveau.


en voor de eerste keer geen vriendelijke groeten
Jef Desmedt

Gepost door: Jef Desmedt junior | 18-07-03

Inderdaad Inderdaad had u 15 gescheren ipv 5, mijn fout. Maar ik garandeer u dat ik kan lezen, maar omdat ik aan zo'n grote snelheid lees, slaag ik soms wel zo iets over. Maar ik kan u zeggen dat dat heel, heel weinig gebeurt. En ik snap niet waarom ik dan ook nog een probleem zou hebben met wiskunde. Aangezien dat u 15 dieren hebt ge kidnapt, maakt het de misdaad nog erger! Geef toe, 15 dieren, het is verdacht. En ik heb uw vader geen hond genoemd, ik vroeg mij gewoon af of dat u geen rekenfout had gemaakt, dat is vrij menselijk, en zeker voor een Desmedt. Wat u vader mij heeft foutgedaan? Niets! Maar als je begint moeilijk te doen tegen een blogger, zou je niet mogen verschieten dat je binnen de kortste keren zowat heel de blogwereld op je dak krijgt. Ik zou beter zijn voor je vader dat hij een beetje minder naar Rik's blog zou gaan en zich wat meer bezig houden met de opvoeding van zijn brutale vlegel, zijn zoontjelief. Trouwens, u zet de naam van uw vader bij uw eigen reactie, dat is toch ook niet echt een vorm van respect. Want geef toe, zonder junior eracter zorgt dat voor verwarring. Maar omdat u het bent, en omdat u het waarschijnlijk heel moeilijk hebt, zal ik een beetje vriendelijker zijn tegen uw vader. Op voorwaarde dat er huize Desmedt geen enkel dier meer wordt mishandel of misbruikt!

Groetjes aan de papa,
Rob


PS: vergeet niet een bezoekje te brengen aan jouw pa's fanpage

Gepost door: Rob | 18-07-03

De commentaren zijn gesloten.