16-07-03

Het was een week geleden weer brandend actueel, moet Italië

Het was een week geleden weer brandend actueel, moet Italië uit de EU worden gezet of niet. Om voor eens en altijd een duidelijk antwoord te vinden op deze toch wel prangende kwestie heb ik wat onderzoek gedaan en bekwam ik het volgende.
Hieruit blijkt duidelijk wat een geciviliseerd volk de echte Europeanen zijn en wat voor oermensen die Italianen eignelijk wel zijn. Italië hoort dus nog minder thuis in de unie dan de Chinezen om maar eens een volk te noemen.


Ik heb wederom misschien weer eens een aanknopingspunt dat kan leiden tot de identiteit van Jef Desmedt, een anonieme bron meldde mij nameljik dat dit hem zou zijn. Het blijkt dus toch geen oude zak te zjin zoals ik eerst had gedacht, maar een jonge knaap die precies een beetje gefrustreerd is in zijn bestaan. Als ik hem zo bezig zie dan denk ik dat het zelfs niet anders kan dan dat dat Jef Desmedt is.

22:04 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

GayAndy Ik moet je teluerstellen, het is Jef Desmedt niet, het is Superbowl's Andy Melanoskivic, een homo. Want toen ik die foto opende zag ik alleen maar lettertjes, nummers en rare tekenks, en op de eerste regel stond: Superbowl GayAndy MelanoskivicÎø ,dus vandaar. Maar het zou natuurlijk ook kunnen dat dat toeval is, en dan heeft Jef Desmedt een gezicht...

Gepost door: Rob | 17-07-03

? foto? wie spreekt er van een foto, dat was een filmke, maar dat zult gij met uwen mac al wel weer niet kunnen openen. Die macs blijken echt wel een stuk gebruksvriendelijker zoals ge zei :-)

Gepost door: rik | 17-07-03

nieuwsgierig nieuwsgierig om te zien wie u er nu al weer verdacht om mijn persoontje te zijn, besliste ik om eens te kijken naar het filmke. Zoals te verwachten was kreeg ik het natuurlijk weer niet geopend maar dan ben ik gewend met die slechte kwaliteit van u site. dat u van mij zegt dat ik een homo ben , dar heb ik niet zo'n probleem mee, ik heb namelijk niks tegen homo's in tegenstelling tot u. U beschuldigt namelijk de persoon die u het meest haat ervan homo's te zijn dus eigenlijk vereenzelvigt u homo's met u haat. Maar u heeft blijkbaar niet enkel een andere bevolkingsgroep gevonden om aan te vallen, u blijft bovendien met u racisme de buitenlanders aanvallen. Of beschouwt u het feit dat u hen oermensen noemt niet echt racisme. Zo bent u zeker niet beter als de heren Berlusconi en Stefani die het duitse volk beledigden. Daarom valt u nu waarschijnlijk de italianen aan omdat hun vertegenwoordigers u volk hebben aangevallen. Ik schaam mij in u plaats voor u gedrag.

jef Desmedt

Gepost door: Jef Desmedt | 17-07-03

u en uw Jef

het verschil tussen U en uw
U is de persoon en Uw gebruik je als je wil zeggen dat het van hem is

Dus ik moet tegen U zeggen dat Uw schrijfwijze niet helemaal ok is
Dit is zeker niet om op uw kap te zitten want ik moei mij niet met uw ruzie met de Rik, Ik vind dat jullie alle twee gelijk hebbenFlip den blauwhelm


Gepost door: seg jef | 17-07-03

Beste flip Typen is niet men sterkste kant en schrijfwijze is toch niet echt zo belangrijk voor een tekst op internet. Ik ben hier gene brief naar de Koning aan het schrijven, hé. Wat ik wel helemaal niet begrijp. Hoe kunt u vinden dat zowel Rik als ik gelijk hebben. we zeggen precies het tegenovergestelde.

met vriendelijke groeten

Jef Desmedt

Gepost door: jef Desmedt | 17-07-03

tja jullie hebben beiden gelijk volgens jullie normen en zienswijzen
die verschillen blijkbaar hemelsbreed
maar toch hebben jullie beiden gelijk
Jij volgens jouw zienswijze en normen en Rik volgens die van hem

Gepost door: flip | 17-07-03

De commentaren zijn gesloten.