15-07-03

Het is triest maar ik zie mij genoodzaakt om terug te keren

Het is triest maar ik zie mij genoodzaakt om terug te keren naar mijn weblog en zodoende zal ik de terroristische acties van Jef allicht verder moeten ondergaan. De voorbije dagen was mijn weblog in verval met als absoluut dieptepunt een hackaanval op mijn site, misschien hebt u dat niet gemerkt maar in dat geval kunt u het op deze mirror allemaal nog eens bekijken.
Ik zal dan ook maar eens direct met de deur in huis vallen en Nederland verbaal aanvallen. We weten allemaal dat Nederland een gigantische ruk naar rechts heeft gemaakt (vandaar de term "rechtse rukkers" dus) maar wat afgelopen week onthuld werd in Breda slaat alles. Er werd daar namelijk de eerste een reeks nieuwe hangplekken voor marokkanen ingehuldigd. Die Marokkanene zaagden dar namelijk al lang om, maar wat ze hebben gekregen was stuitend.En voor de volgende dagen beloof ik jullie nog uitgebreide dossiers over de nieuwe regering hier ten lande en een verklaring waarom Italië eigenljik niet bij de EU hoort.De echte Rik

22:19 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

hacken Ikmoet zeggen dat u site ineens een stuk interessanter is als ze gehackt is. jammer dat het niet gelukt is. Normaal kan ik hackers niet apprecieren maar als het met u site gebeurd heb ik er geen probleem mee.

jef Desmedt

Gepost door: Jef Desmedt | 15-07-03

Beste Rik sinds de dag dat ik wist van uw siteben ik een fan van uw bijdrage aan het internet. Ik volg dagelijks de strijd tussen u en Jef Desmedt. En ik heb plannen, maar ik durf die eigelijk niet op uw site achter te laten, omdat ik niet wil dat ze mijn site ook hacken. Ik kan die wel terughacken, maar hoe ik al die huhhuhhuhs weg ga krijgen:oS Maar zou u zou vriendelijk willen zijn om een van uw fans enn plezier te doen, en eens op funnstuff te gaan kijken wat ik van plan ben, het staat daar bij reacties van een van de laatste berichten. Laat iets weten op mijn site, maar ik durf die weer niet te geven omdat ik geen hoesting heb om te worden gehacked.
Thnx om mij bericht te lezen, en laat iets weten AUB...
Greetz

Gepost door: Rob | 16-07-03

De commentaren zijn gesloten.