14-07-03

Desmedt kan het maar niet laten

Een reactie van... hoe kan het ook anders... de beroemde, beruchte en immer zichzelf belachelijk makende JEF DESMEDT !
 
Het feit dat u (Aragorn) denkt dat rik en ikzelf dezelfde persoon vindt ik grotesk. Niet mijn schrijffouten zijn grotesk. Ik kan er toch niet aan doen dat ik sneller denk dat ik kan typen maar ik denk dan weer wel, wat niet van iedereen kan gezegd worden (RIK). Bovendien was het nogal laat toen ik de welbepaalde reactie heb geschreven . ik was juist op weg naar mijn bedekke. ik vindt het wel fijn dat u speciaal woordjes in het woordenboek (schizofrenie) heb opgezocht om toch maar een beetje intelligent over te komen. Wat de inhoud betreft moet ik u gelijk geven. Ik vind dat nobele onbekende of rik eens wat nieuwe thema's moeten aanhalen om over te discussieren. Bijvoorbeeld de aanduiding van de ministers voor de nieuwe regering.

jef Desmedt

Maar mijnheer Desmedt toch, nu begint u ook nog Aragorn te beledigen. Op die manier gaat u hier niet al te veel vrienden overhouden hoor. Misschien kunt u maar beter in uw "beddeke" blijven. En welke thema's Rik wenst of niet wenst aan te snijden is toch zijn eigen goed recht, nietwaar ?  Bovendien begint het mij nu ook de keel uit te hangen dat u overal en altijd negatief commentaar op heeft. U lijkt wel een Blokker (om Rik te parafraseren). Verder toch een prettige dag toegewenst natuurlijk.
 
Nobele Onbekende

08:29 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Beste Jef Ik hoef geen woordjes in het woordenboek op te zoeken, ik heb ooit de euvele moed gehad filologie studies aan te vatten (en af te maken). Ik ken dus wel enkele woordjes, zelfs in vreemde talen, vergeeft U mij.

En vergeeft U mij ook dat ik het aangedurfd heb U en Rik te vereenzelvigen, echter als mij iets van het hart moet, dan moet dat ook. En het is gebaseerd op vaststellingen (die ik al dan niet foutief getrokken heb, en ik zal de eerste zijn om mijn ongelijk toe te geven mocht ik bewijzen daarvoor zien). Volgens mij kadert dit nog altijd in de vrijheid van meningsuiting, niet?

aragorn

Gepost door: aragorn | 14-07-03

De commentaren zijn gesloten.