13-07-03

(3) De reactie van Aragorn

beste Jef,
 
ik durf te stellen dat uw taalgevoel quasi nihil is. Vooral de taalfouten in uw laatste mail zijn gewoonweg grotesk, en wel zo dat ik er aan twijfel of U überhaupt wel van nederlandstalige afkomst bent...
Ik juich uw strijd tegen het racisme en het blok toe maar misschien ware het toch beter eerst eens contact te nemen met juf Vanderpoorten van het tweede studiejaar voor een 'heropfrissing' nederlands (met of zonder zweepje, aan U de keuze)
Als laatste punt: ik vind deze polemiek, die zich rond een aantal personen lijkt af te spelen, de laatste tijd nogal povertjes van inhoud. Zou het misschien kunnen dat we hier getuige zijn van één grote zwendel en dat rik en jef één en dezelfde persoon zijn??? Van 'schizofrenie' gesproken....
 
aragorn
 
Beste Aragorn,
 
Na het gezwets van Desmedt is uw reactie een verademing. Wat mij betreft slaat u de nagel op de kop, behalve over het feit dat Desmedt en Rik één en dezelfde persoon zouden zijn. Ik heb Rik al verscheidene malen gewezen op de onachtzaamheid in taalgebruik bij het plaatsen van zijn posts. Probleem is echter dat het hem eigenlijk geen fluit kan schelen en dat ik het dus al lang opgegeven had hem op de fouten (meestel tikfouten, laat ons dat toegeven) te wijzen. Afgezien van die talloze fouten slaagt hij er wel in zijn teksten vaak met vele lagen ironie te doorspekken. Ik denk niet dat Desmedt het concept ironie in zijn meest eenvoudige vorm ooit heeft kunnen doorgronden. De voornaamste reden echter waarom ik zeker ben dat het twee verschillende personen betreft is het karakter van Rik. Hij zou er een dergelijk duivels genoegen in scheppen twee personen te spelen en iedereen daarin te laten trappen, dat hij dat al lang - zich verkneukelend - aan mij zou gezegd hebben. Het is allemaal indirect bewijs, ik geef het toe, maar al met al voldoende overtuigend, als u het mij vraagt.
 
Nobele Onbekende


12:27 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

grotesk Het feit dat u (Aragorn) denkt dat rik en ikzelf dezelfde persoon vindt ik grotesk. Niet mijn schrijffouten zijn grotesk. Ik kan er toch niet aan doen dat ik sneller denk dat ik kan typen maar ik denk dan weer wel, wat niet van iedereen kan gezegd worden (RIK). Bovendien was het nogal laat toen ik de welbepaalde reactie heb geschreven . ik was juist op weg naar mijn bedekke. ik vindt het wel fijn dat u speciaal woordjes in het woordenboek (schizofrenie) heb opgezocht om toch maar een beetje intelligent over te komen. Wat de inhoud betreft moet ik u gelijk geven. Ik vind dat nobele onbekende of rik eens wat nieuwe thema's moeten aanhalen om over te discussieren. Bijvoorbeeld de aanduiding van de ministers voor de nieuwe regering.

jef Desmedt

Gepost door: jef Desmedt | 13-07-03

FUCK OFF DESMEDT Als ge nog ene keer wo denigrerend doet over mij dien ik een klacht in bij skynet en bij de rechtbank. zodat ge nooit meer het internet bevuilt met uw onnozel gezever, maar dta ge het woord schizofrenie niet eens kent zegt al genoeg over u.

Gepost door: rik | 13-07-03

beter Ik vin da golle nen aparten blog moet beginnen woar da ge elkoar is goe kunt oitschaite, woar is de kwaletait noartoe ???

Wai willen kwaletait !!!

Gepost door: flip | 13-07-03

kwaliteit Sorry Flip, maar om kwaliteit vragen op zijn antwerps is een contradictio in terminus.

Gepost door: Nobele Onbekende | 14-07-03

De commentaren zijn gesloten.