13-07-03

(2) De reactie van Jef Desmedt

taalgebruiken andere opmerkingen

1) Zoals Piet hier onder stelt kan het talgebruik inderdaad wat beter. Werk hier aan. U gun u hier wel wat tijd voor, vooraleer ik u hierop zal aanvallen; maar ik verwacht wel verbetering.


2) Wat de inhoud betreft hoop ik dat deze meer gediversifieerd zal zijn dan wat het geval was bij Rik. Bij hem ging het enkel over volgende onderwerpen: racisme en het vLaams blok. 1 thema dus eigenlijk Ik hoop dat u het ook zal hebben over andere problemen die zich afspelen in onze maatschappij

3) Als ik er niet in slaag deze site van internet dan hoop ik dat het niveau toch tenminste omhoog gaat

4) Ik wens u nog veel succes en doe een beetje u best

Jef Desmedt

Als u zich gedraagt, gedraag ik mij ook. wie weet worden we nog kameraden. 
 
 
Beste Jef Desmedt,
 
(ik ga de traditie van de vriendelijke aanspreking die Rik in deze blog invoerde, toch niet in vraag stellen zeker). Met plezier zal ik dieper ingaan op de punten die u aanhaalt
 
1) Ik ben een beleefd persoon en zoals u wel gemerkt hebt zal ik nooit dingen zeggen als "Ga rukken en kom hier niet te veel meer zeveren" al moet ik eerlijk erkennen dat de 'goesting' er wel is bij het lezen van de nonsens die somtijds aan uw brein ontspruit. Ik moet zelfs toegeven dat enige twijfel betreffende uw intellectuele capaciteiten gewettigd is en heb dan ook het gevoel dat we hier te doen hebben met het verhaal van de pot en de ketel, ook u ongetwijfeld welbekend. Ik zou u bij deze dan ook met aandrang willen verzoeken niet langer te zeuren over de splinters die u bij mij opmerkt en u te wijden aan de balk in uw eigen oog.  Waarvoor mijn dank.
 
2) Het moet toch niet altijd over uw persoon gaan toch ?
 
3) De zin waarmee u verzoekt om het niveau te laten stijgen kunnen we nauwelijks Nederlands noemen. U begrijpt dat de voornaamste vereiste om het niveau te laten stijgen dus zal zijn dat u dergelijke idiote reacties achterwege laat.
 
4) Tja, wie zegt het
 
Mijnheer Desmedt, de dag dat wij kameraden worden is Jupiter een bewoonde planeet, geven de koeien bier en wint FC Tollembeek de Champions League. Dat zal dan meteen dezelfde dag zijn dat u erin slaagt een intelligente zin neer te pennen.

Nobele Onbekende12:26 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.