11-07-03

En ja, na een ultra-linkse onverdraagzame kerel (Jef dus, ma

En ja, na een ultra-linkse onverdraagzame kerel (Jef dus, maar dat was al duidelijk), komt nu de andere kant van het politieke spectrum mijn site volspuien met commentaar, een skinhead dan ook nog eens direct. Dit was zijn commentaar.

Leer schrijven stomme eikel
Gij weet niet waar ge het over hebt linkse rat. Alleen stome eikels weten niet dat het "Filip" Dewinter is en niet Philippe. Stuk vuil gespuis.

skinhead


Beste uitschot,
Ten eerste schreef ik Philip, niet Philippe, en ten tweede zou ge in uw ongetwijfelde blinde verafgoding van uw verderfelijk idool Philip Dewinter toch enkele feiten over hem mogen weten. Zijn naam die hij meekreeg bij zijn geboorte was namelijk niet Filip, maar Philip. Maar aangezien hij een iets te consequente Vlaams-nationalist is heeft hij die naam laten veranderen in Filip. En om nog een misverstand uit de wereld te helpen, het is ook geen echte Sinjoor maar iemand van Brugge.
Uit al deze feiten kunnen we dan ook concluderen dat bij Dewinter thuis zijn moeder de broek droeg aangezien zijn vader zelf een overtuigd Vlaams-nationalist was en zijn moeder verre van. Nee, zijn vader zou hem nooit met die naam hebben opgezadeld. Heel content is de moeder dan ook nooit geweest van zijn politieke carrière (zijn vader is te vroeg gestorven om het mee te maken). Hieruit kunnen we dan ook ineens een verklaring vinden voor het opmerkelijke standpunt van het blok dat alle vrouwen terug hun dagen in de nabijheid van de eigen haard moeten slijten. Dit is allicht om zijn moeder te wreken, als zij eens wat minder had te zeggen gehad thuis was het zover allicht nooit gekomen dat hij jarenlang bespot werd dor zijn fascistische vriendjes vanwege zijn naam.

Ps: wie op google zoekt naar "philip dewinter" ziet mijn site tegenwoordig reeds op de 18de van 126 pagina's staan!
Ps2: Ik ben nu echt wel nieuwsgierig naar die gestoomde eikels, Filip. Heeft er iemand soms een recept?

11:27 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Zuurkool met gestoomde eikels (4 personen)

Benodigdheden

- - 600 gr rauwe zuurkool
- - 600 gr eikels
- - zout
- - peper
- - 100 gr room

Bereiding

De zuurkool laten uitlekken en 10 minuten koken.
De eikels schoonmaken, bedekken met koud water, kruiden met zout, een snuifje suiker bijvoegen en een twintigtal minuten laten stomen.. Als de zuurkool gaar is, overgieten met de verwarmde room.
Serveren met de eikels alleen of bij een varkensgebraad of geroosterde worst.

Gepost door: Filip | 11-07-03

Meer lekkers Politiekers met half zachte skinheads (4 personen)

4 dikke politiekers gedurende 35 minuten laten koken in gezouten kokend water (12 minuten in de snelkookpan). Laten uitlekken en laten afkoelen. De uiteinden van de politiekers afsnijden en het haar verwijderen. 4 skinheads halfzacht laten koken (in eigen vet 5 minuten in kokend water). Pellen en in elke politieker een skinhead proppen.
Versieren met dieetmayonaise (met yoghurt) en met partjes tomaat

Gepost door: Grand Chef | 11-07-03

Vraag ivm recept Filip, is zo'n eikel als Jef Desmedt makkelijk schoon te maken en te bedekken met water?

Gepost door: rik | 11-07-03

wie is er hier de eikel??? Beste, ik heb het tot nu toe nog zeer fatsoenlijk gehouden, maar als u hier met vieze woordjes begint te gooien is het voor mij genoeg geweest Of u biedt u verontschuldiging aan of ik begin ook eens met woorjdes te gooien wat zeer tegen mijn zin en mijn gewoonte is.


jef Desmedt aka "gentleman"

Gepost door: Jef Desmedt | 11-07-03

De commentaren zijn gesloten.