08-07-03

NIEUWS VAN DE EEUW!!!!!!!!ONTHULLINGEN!!!!!!!!!JEF DESMEDT O

NIEUWS VAN DE EEUW!!!!!!!!
ONTHULLINGEN!!!!!!!!!
JEF DESMEDT ONTMASKERD!!!!!!!!!!

Na dagenlang gemail, opzoekingswerk enzovoort heb ik hem (denk ik toch)en dit is hem dan:
EDIT: Jef Desmed onherkenbaar gemaakt nu goed, onnozel zageventen allemaal!

17:24 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Beste Rik Ik weet niet waar u deze foto dan ook maar heeft gevonden en ik wil het eigenlijk ook niet weten maar begint dit niet een beetje veel op stalken te lijken. Dan misschien niet fysiek maar moet u nu echt het heel internet afzoeken om ook maar een of ander spoor van mij te vinden. ik begrijp dat u wel op de man moet spelen want met feiten en de waarheid maakt u geen schijn van een kans tegen mij. u weet van geen kanten waarover u praat. Maar ja als je het met woorden niet kunt winnen dan moet het maar op een andere (vuile) manier Redelijk zielig vind ik. Ik weet niet wat de anderen hiervan vinden. ik weet trouwens niet waarom u denkt dat ik het ben op deze foto, ik ken deze persoon zelf niet; Hoe zal hij het trouwens vinden dat zijn foto zomaar op het internet word gezet. Hij zal hier ook niet zo blij mee zijn. DAAROM EIS IK DAT U DEZE FOTO ZO SNEL MOGELIJK VAN HET INTERNET HAALT. Anders krijgt u serieuse ruzie met mij . Tot nu toe ben ik nog zeer vriendelijk geweest vind ik zelf. haast u maar een beetje.

Jef Desmedt

de vriendelijke groeten kunt ge vergeten deze keer

Gepost door: Jef Desmedt | 08-07-03

Inbreuk op de privacywetgeving Als advocaat van Jef Desmedt dien ik u er op attent te maken dat het publiceren van foto's tegen de wil in of zonder medeweten van de persoon in kwestie, een misdrijf uitmaakt. Dit persmisdrijf staat namelijk gelijk aan het verspreiden van geschreven documenten waarin lasterlijke feiten staan. Indien u deze foto niet binnen de 24 uur van het net verwijdert zullen vedere stappen niet uitblijven.

Gepost door: Pol Delentdecker | 09-07-03

FBI detachement Brussel Als geheimedienst dien ik u er op attent te maken dat het publiceren an foto's tegen de wil in of zonder medeweten van de persoon in kwestie, een misdaad tegen de menselijkheid uitmaakt. Deze misdaad zal dan ook bestraft worden met het uit het land zetten van de persoon in kwestie.

Met vriendelijke groeten.

Gepost door: Pol Delentdecker jr. | 09-07-03

Geheime dienst? Met deze laat ik U weten dat er maar één geheime dienst is en dat is de C.I.A.

Wij hebben daar niets mee te maken

J.Edgar Hoover
F.B.I.

Gepost door: J.Edgar Hoover | 09-07-03

Raar hé Raar brilleke hee diene vent op, das zeker de jef ni want die brilt ni

Gepost door: Flip | 09-07-03

Beste Pol delentdecker sr en jr Ik ben blij dat u mij als advocaat wilt verdedigen. U doet dit toch pro-deo want ik ben niet rijk genoeg om een advocaat te betalen. Denkt u dat ik geld uit deze stinkende affaire kan slaan. Want als ik zijn site niet van het internet kan halen kan ik er misschien voor zorgen dat rik zich zelfs geen dak meer boven zijn hoofd kan veroorloven. Dan zal het rap gedaan zijn met zijn walgelijke site. IK ben ook trots dat bij u thuis vader en zoon zo goed met elkaar overeenkomen dat doet mij denken aan de relatie die ik heb met mijn eigen zoon.

MVG

Jef Desmedt

P.S u krijgt tevens de groeten van mijn zoon

Gepost door: Jef Desmedt | 09-07-03

De commentaren zijn gesloten.