08-07-03

Anke Vandermeersch

BREAKING NEWS!!!!Anke Vandermeersch, aan haar agenda te zien een erg belangrijk politica bij het Vlaams Blok is volgen De Morgen verwijderd uit de partijraad nadat deze foto de ronde deed op het internet. Ze is hier duidelijk op te zien naast een anderskleurige medemens (hij is wel niet zo goed zichtbaar). Het Vlaams Blok wenste nog niet te reageren op berichten maar geeft morgen een persconferentie omstreeks 15uur.

08:01 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Open brief aan Jef Desmedt Beste Jef,

waar zit je nu, totentrekker?? je krijgt steun langs alle kanten van verongelijkte en hevig verontruste burgers. kruip in je pen, voer de gelederen aan en geef jouw fans waar ze recht op hebben! Rik tart je met die geile Anke, dit kan je niet laten gebeuren !

aragorn

Gepost door: aragorn | 08-07-03

Anke haar hond Als ze haar hond al Fritz heet ???
http://www.ankevandermeersch.be/Foto.html

http://www.ankevandermeersch.be/Fritz%20bovenaanzicht.JPG

Gepost door: Frits ??? | 08-07-03

anke Vandermeersch Is het nu echt nodig om steeds maar het vlaams blok in de spotlight te zetten. Er gewoon over zwijgen is gewoon de beste manier maar dat heeft u duidelijk nog lang niet door. en was het nu echt nodig om het zo te formuleren; "Ze is hier duidelijk op te zien naast een anderskleurige medemens (hij is wel niet zo goed zichtbaar)". Ik kan deze persoon ( zo beschouw ik hem althans, ik weet nu hoe u hem beschouwt) nochtans duidelijk zien maar waarschijnlijk ligt het feit dat u hem niet ziet gewoon aan u eigen. U WIL hem gewoon NIET zien, u wil niet zien dat er ook andere mensen bestaan dan mensen van u eigen ras. U wil hen gewoon uitsluiten uit u wereldje door ze niet te zien. Wie is dan beter het vlaams blok ( die hen wel zien maar niet als gelijke beschouwt ) of u.

Jef Desmedt

Gepost door: jef Desmedt | 08-07-03

Anke ik ga volmondig akkoord met Jef in dezes, de ironie in de formulering druipt er in Rik's betoog wellustig af. de degens zijn bij deze weer gekruist

(en god, wat zou ik die anke graag een beurt willen geven... ze zou da blok rap vergeten zijn !)

Gepost door: aragorn | 09-07-03

correctie geen ironie, laten we de dingen bij hun naam noemen: leedvermaak en spot ! (en ongezonde aandacht voor anke..)

Gepost door: aragorn | 09-07-03

De commentaren zijn gesloten.