07-07-03

revisionisme

Speciaal voor Jef Desmedt zal ik even het ware gelaat van het Vlaams Blok en in het bijzonder Philip Dewinter laten zien. Ik trof namelijk deze sticker aan die het revisionisme promoot:

dit is dus een sticker van het NJSV en wie was daar verantwoordelijke uitgever van tot het politiek niet meer mogeljik was wegens het salonfähig maken van het Blok:

(zie ook het Keltische kruis dat ook de Nazi's gebruikten naast het hakenkruis)

Dan nog even een bewijs dat Philip Dewinter echt wel iets tegen Turken heeft, want waar zat hij tijdens de aardbevingen in Turkije?


Conclusie: als u toch voor het Vlaams Blok stemt bent u een revisionist en/of rascist of u ben oliedom en dat bent u ook in de eerste twee gevallen trouwens (dat laat me bijna vermoeden dat u ook een blok stemmer bent Jef Desmedt sr. en jr.)

12:30 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Tehehehe 'k Zou zeggen Rik, don't give up! Mensen zoals Jef (en Rik? ) willen zich enkel 'interessant' voelen. Spijtig dat ze geen greintje humor bezitten...

Gepost door: Lena | 07-07-03

proberen

eens proberen zie

" target="_blank">http://users.skynet.be/kilroy/bbq/bbq%20(8).gif">


Gepost door: flup | 07-07-03

nope werkt helaas niet, dan krijg ik een rood kruisje met daarachter mijn link en dan nog eens

, skynet heeft dien hele boel hier toch maar vreemd in mekaar gestoken hoor.

Gepost door: rik himself | 07-07-03

GELUKT!!! zo' tsi gelukt heb dit(PS: Ok, nu heb ik het even moeilijk gemaakt met al die links, maar dit programma laat nu eenmaal maar toe van één pic te plaatsen, ze op een andere server zetten en er en of [img] en [/img] voor en achter te zetten lukt niet, dat bmp-tekentje hiervoor krijg ik nu ipv :< IMG > en < /IMG > (zonder spaties) de twee img-tekens worden dan dat icoontje en wat er tussen staat (de en, an anders mijn link) komt daarchter te staan :-s als iemand weet hoe ik dat wel door kan linken: laat het me weten!) dus maar weggehaald, het antwoord is dat er volgens mij dat er een fout zit in de programmatie van de blogs, als ge in de geavanceerde editor html gebruikt wordt dit volledig verneukt in de eenvoudige, dan komt daar 3keer na elkaar dezelfde link te staan en zo met op willekeurige plaatsen een en zo. tis dus gewoon zaaks van in de eenvoudige dat effe aan te passen moet dan zijn:

Gepost door: rik himself | 07-07-03

Beste lena ik doe dit zeker niet om mij interessant te voelen. Ik wil alleen maar de wereld en betere plaats maken om in te leven. Ik moet wel toegeven dat het met deze site de betere kant op gaat. Maar het kan natuurlijk nog altijd beter. Ik moet u wel zeggen dat ik wel zeker humor bezit maar ik vind de cartoons die op deze site geplaatst worden gewoon niet grappig. Ik vind ze eerder denigrerend voor sommige categoriën van onze maatschappij. Met goede cartoons kan ik zeker lachen.

Ik hoop dat u toch wel een beter beeld van mij gaat krijgen want ik wil zeker niet dat u denkt dat ik een of andere humorloze zagevent bent


Met vriendelijke groeten

Jef Desmedt

Gepost door: Jef Desmedt | 07-07-03

denk! WAT IS DIT VOOR ONZIN!

waarom communismen!
denk na domme hippies!

denk!

te veel overbevolking..
als het langer doorgaat word dit het einde van deze bijzonder mooie aarde!

DENK

een extreemrechtse

Gepost door: een rechtse | 11-12-03

De commentaren zijn gesloten.