05-07-03

Mijn ergste nachtmerrie is bewaarheid. Ik dacht dat zo'n din

Mijn ergste nachtmerrie is bewaarheid. Ik dacht dat zo'n dingen niet konnen door de evolutie-theorie maar Jef Desmedt blijkt nog een zoon te hebben. En ja, hij is uit hetzelfde hout gesneden als zijn vader. Ziehier wat deze tragische vergissing van de natuur allemaal uitkraamt.
 
Beste

Net als mijn vader vind ik het ook zeer belangrijk om mij in te spannenvoor de minderbedeelden in onze moderne, snel evoluerende maatschappij. Toen mijn vader vertelde over de dingen die hij allemaal tegenkwam op deze site heb ik eens besloten om ook eens te komen kijken. En alles wat hij vertelde bleek waar te zijn. Deze blog draait er gewoon om ,om te lachen met de onderkant van onze maatschappij. Als jongere zou ik daarom eens aan de andere jongeren die deze blog bezoeken willen vragen of zij de cartoons en de teksten die op deze site gepubliceerd worden werkelijk grappig vinden. Als meerwaardezoeker vind ik namelijk dat deze beneden alle niveau zijn. verder wil ik de jongeren die mijn mening delen dan ook willen verzoeken om zoveel mogelijk te protesteren tegen deze blog door reacties te geven aan het adres van deze blogger. Verder zou ik iedereen willen verzoeken om mijn vader met rust te laten en ook hem te steunen in de strijd tegen deze blog. een strijd die pas stopt als deze blog wordt opgedoekt. Ik dank u bij voorbaat voor u steun

Met vriendelijke groeten

Jef Desmedt jr

Beste Jef Desmedt junior, ik leef met u mee dat u zo'n verschrikkelijke opvoeding hebt gekregen, compleet geïndoctrineerd door de ideeën van een gestoorde gek. Maar ik heb besloten van de discussie even te laten voor wat het is en een poll te laten beslissen over wat de modale bezoeker hier vindt van deze website. Ik roep dan ook op om zoveel mogelijk te stemmen!

Met vriendelijke groeten,

Rik

PS: Beste Flip, aangezien we terug vrede gesloten hebben vind ik het enorm triest dat u nu waarschijnlijk niet met Jef Desmedt in uw brubbelbad zal kunnen plaatsnemen en dat terwijl dat uw grootste droom was. Ook al kan ik het niet echt begrijpen, toch mijn innige deelneming.


21:58 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Nou nou Jongens toch, waar zijn jullie eigenlijk mee bezig op dit "forum"? ik kom hier eens even kijken uit curiositeit en tref een zinloze discussie tussen een bende volwassenen en hun zonen aan. Hebben jullie echt niets beters te doen dan dit??? probeer eens wat meer te lachen in 't leven, en leer eens te relativeren want op de manier zoals jullie hier bezig zijn kweek je extremisme zoals diene libanese oproerkraaier in antwerpen en diene witte-boorden-crimineel van 't Blok.

Gepost door: Aragorn | 06-07-03

Beste Aragorn U noemt dit een zinloze discussie. een discussie die gaat over een van de belangrijkste maatschappelijke problemen kan men vanalles noemen maar zinloos zou ik nu ook weer niet zeggen. Ik vrees dat u het probleem gewoon niet ziet met u "probeer eens wat meer te lachen in 't leven, en leer eens te relativeren". Ik ben gewoon bereid om alles te doen om ervoor te zorgen dat deze site van het internet verdwijnt. Als u niet bereid bent hiervoor opofferingen te doen, mij goed. maar dan mag u mij hiervoor ook niet veroordelen.

Jef Desmedt

Gepost door: Jef Desmedt junior | 06-07-03

Beste Jef Het moge toch duidelijk zijn dat elk verstandig mens zich zeer bewust is van dit maatschappelijk probleem en dat hieraan de nodige en gepaste aandacht dient te worden besteed. Ik deel echter niet de mening dat we met acties a la "we gaan da hier es rap verbieden sè" gericht resultaat kunnen bekomen in de strijd tegen het racisme. Integendeel, dit soort acties ruiken naar fundamentalisme en extremisme en kunnen bijgevolg enkel op mijn wantrouwen rekenen. Ik weet waarover ik spreek want ik heb 4 jaar als enige "autochtone belg" (ik moet hier wel voorzichtig zijn in mijn woordgebruik :-) in een migrantenwijk in Beringen geleefd ZONDER 1 ENKEL PROBLEEM (behalve dat de locale jeugd 'shots' kwam zetten op 't pleintje voor m'n deur en de spuiten liet rondslingeren) en ken die wereld dus intussen ook wel zo'n beetje. (lees: vanuit de praktijk, U ook?).

Om een lang verhaal kort te maken: Leef en laat leven, is da nu echt allemaal zo moeilijk?

Gepost door: Aragorn | 06-07-03

Wereldvreemd Wie deze site racistisch noemt is compleet wereldvreemd.

Gepost door: Bert | 06-07-03

De commentaren zijn gesloten.