01-07-03

En ja, wederom ben ik genoodzaakt om even te reageren, dit v

En ja, wederom ben ik genoodzaakt om even te reageren, dit vond ik zojuist namelijk in een reactie onder een artikel en het kwam van, u raadt het wel, Jef Desmedt:
 
lastigvallen

Vind u het nu echt noodzakelijk dat u in elke "BIJDRAGE die u levert AAN HET INTERNET" een verwijzing heeft naar mijn persoontje. Ik vind dat het nu wel genoeg is geweest. Het is niet omdat ik mijn mening geef over de onderwerpen op de site dat u steeds mijn naam moet vernoemen. ik dacht namelijk dat het de BEDOELING is dat de mensen hun mening geven over de onderwerpen op u site.

P.S. deze cartoon kan mij ook slechts met mate smaken. De humor zie ik er echt niet van in. Ik snap eigenlijk ook niet waarom u het steeds over buitenlanders hebt terwijl u preekt zo anti-blok te zijn. Daarom raad ik u aan het nietb meer over buitenlanders te hebben te hebben dan zal u van mij ook geen last meer hebben

Met (!vriendelijke!) groeten

Jef Desmedt

Beste mijnheer Desmedt,

op uw eerste alinea kan ik slechts zeggen, ik heb uw naam buiten de rechtzettingen slechts 2 keer gebruikt in een posting. Dit niet om uw 'persoontje' zwart te maken maar gewoon omdat het zo leuk stond en ik had toch al eens geschreven dat ik mensen gelijk u graag de kast op jaag? Ik mag toch hopen dat u mijn blog goed leest, ik dacht eerst dat u het elke keer onder de microscoop legde om toch maar niets te missen, maar nu begin ik toch te twijfelen.

En dan over die cartoon: Dit is toch juist een cartoon tégen het Blok. En daarbij heb ik het ook over buitenlanders omdat die thematiek nu eenmaal nij het Blok hoort. Of moet ik misschien de buitenlanders doodzwijgen? Doen alsof ze niet bestaan? Iemand zei het al eens lang voor mij: "Het vlaams blok in elk van ons". Ik begin te denken dat u misschien eens in uw eigen hart moet kijken om te zien of daar niet nog ergens inkzwarte vlekken te vinden zijn.......

Met nog steeds vriendelijke groeten,

Rik20:02 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Groot gelijk De jef Desmet heeft gelijk waarom moet je nu in elke mededeling Jef Desmet schrijven ?

WAAR BLIJVEN DIE CARTOONS ?
IN FEITE

Gepost door: Flip | 02-07-03

De commentaren zijn gesloten.