30-06-03

Mark Peeters

Wie is Mark Peeters, de oplettende lezer bemerkte zijn naam al onderaan mijn derde posting, maar wie is die man en wat maakt hem tot een boeiende persoon? Wel, Mark is een ruimtevaartontkenner en heeft daar zelfs een bewijs voor gevonden dat tot nu toe (vreemd genoeg) zelfs nog niemand heeft kunnen weerleggen! Maar om te bewijzen dat er toch iets niet klopt in het hoofd van dit heerschap deze tekst, ik denk dat het onnodig is uit te leggen dat Mark een ietsiepietsie paranoia is, hij vreest zelfs voor zijn leven, de CIA zit namelijk overal.
 
"Abou Jahjah moet je plaatsen in het groter geheel van de verkiezingen. Bij de vorige verkiezingen had je de kippencrisis, die uiteindelijk veel stemmen heeft gekost aan Dehaene. Normaal is het zo dat de haan de kippen pakt maar in dit geval hebben de kippen Dehaene gepakt. Die kippencrisis is begonnen rond Pinksteren met de minister van landbouw Pinxten. Toen was hij nog lid van de CVP maar ondertussen zit hij bij de VLD. Pinxten heeft toen als een soort 'Paard van Troje' de kippencrisis gelanceerd. Dit leidde tot een gezondheidsprobleem, waarvoor toen Marcel Colla bevoegd was. En dus kwam die zelf met een 'colacrisis' die begon op de vierde juli, 'The Fourth of July'. Op dat moment hebben ze de Tour de France speciaal in het nieuws gebracht en R.E.M laten komen op Torhout-Werchter, dat toen herleid was tot Werchter alleen. Toen zong R.E.M: 'If you believe they put a man on the moon, nothing is cool'. Onderbewust bedoelende: 'cola is cool'. Op hetzelfde moment hebben ze Lance Armstrong in de gele trui gestoken. Dat was in '99, dertig jaar na de maanlanding. Coca-cola is back, Armstrong is back. En dus nu hebben we met Abou Jahjah een vervolg op de kippencrisis: Abou betekent zoon en Jahjah betekent kip. De zoon van de kip."

Geef toe, toch een sterk staaltje van kromredenering dacht ik zo.

Link naar volledige interview in Veto: http://www.veto.be/veto2913/markpeeters.html

Link naar zijn eigen website (hierop staat ook het 'bewijs', aarzel niet om het te proberen te ontkrachten): http://www.geocities.com/CapeCanaveral/Lab/1917/proof.html
12:31 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

derde rechtzetting

mening

Beste,

Ik ben blij dat er nog jongeren (dat veronderstel ik toch) zoals u bestaan die zich willen inzetten voor mensen die minderbedeeld zijn. daar mag u zeer trots op zijn. maar toch zie ik nog steeds niet het grappige van de cartoon in. daarom zou ik u nog een tweede keer zeer vriendelijk willen verzoeken om deze cartoon van u site te verwijderen.

Jef Desmedt

Mijnheer Desmedt, ik stel voor dat u de zaak aankaart bij u geestesgenoot Leman van het centrum voor racismebetsrijding want ik ben (helaas voor u) niet voor uw rede vatbaar.

Met vriendelijke groeten,

Rik


12:07 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Waar?!?

Voor diegenen die dit nog niet hebben gezien, dit fragment is echt de moeite waard, het lijkt wel rechtstreeks van het VT4scherm af te druipen, maar niets is minder waar (behalve dat Jef Desmedt verre van lichtgeraakt is) het kwam namelijk een tijdje geleden van het sensatiegeile scherm van Canvas afgesprongen:
 
http://users.skynet.be/rik/indegloria.wmv
(mensen met een modem opgepast: filmpje is 15 megabytes groot)

11:46 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

29-06-03

tweede rechtzetting

Mijnheer Desmedt, u bent wel snel op uw tenen getrapt, u lijkt wel iemand van het Vlaams Blok, zoveel klagen!!! Want dit poste u nog even later:
 
racisme

Beste

Nadat u eerst een belgische libanees niet als een 100% belg beschouwt begint u ook nog eens te lachen met de Afrikanen. U vind het feit dat een groot gedeelte van Afrika lijdt onder droogte blijkbaar zeer grappig. Wel ik kan u vertellen dat ik dit niet vind. miljoenen mensen in Afrika hebben geen zuiver drinkwater. Kinderen halen amper de leeftijd van 6 jaar omdat het water vol bacterien zit waardoor ze meestal sterven van diarree. Ik weet niet wat u daaraan grappig vind maar ik zou u toch willen verzoeken deze tekening van u website te halen. Ik weet dat als u enig gevoel van fatsoen heeft dat u dat ook wel zal doen.

Jef Desmedt

 

Beste mijnheer Desmedt

Ik begrijp dat u even geschrokken bent van die cartoon, het is ook helemaal niet grappig dat er mensen in Afrika dorst en honger moeten lijden. Maar wederom wil ik even aantonen dat ik niet zo'n slechte mens ben als u allicht denkt. Ik zet mij namelijk al een paar jaar in voor 11.11.11 door op de bewuste dag mee te gaan met een geldomhaling en zet me ook al jaren in voor Bouworde en ga deze zomer nog voor 3 weken naar Roemenie met deze organisatie. Ik zet me dus zelf actief in voor de derde wereld en hoop van u alleen maar hetzelfde. Waarom dat ik dan toch die cartoon heb geplaatst?

Ik jaag graag mensen zoals u op de kast.

 

Met vriendelijke groeten,

Rik
16:15 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

rechtzetting

Ik zie dat nog geen 15 minuten na publicatie al een boze reactie is binnengestroomd op mijn posting over het dreknekforum.
 
Belgische libanees

Beste ik heb het deeltje dat hierboven staat met zeer veel tegenzin toch maar afgelezen want eigenlijk wou ik na de eerste zin al stoppen. Voor wat kan u niet gewoon zeggen Belg in plaats van een belgische libanees. Zo blijft u mensen toch steeds in vakjes stoppen en niet als 100% belgen beschouwen. daardoor bent u niet veel beter als de mensen die u steeds in de andere teksten aan het afbreken bent. Ik hoop dat u in het vervolg u teksten zult aanpassen anders. voor de rest nog veel succes maar denk een beetje aan wat ik heb gezegd.

Jef Desmedt

Beste meneer Desmedt, ik had ook Belg kunnen zeggen maar daarmee zou ik de waarheid geweld aandoen want meneer Jahjah ( u had allicht al wel door op wie ik doelde) is een Libanese Belg of een Belgische Libanees zo u wil, hij heft namelijk beide nationaliteiten. Ik stop hem daarmee in een vakje maar dat had ik ook gedaan als ik hem Belg had genoemd. Trouwens het feit dat u het racistich vind dat ik hem een Libanees noem zegt ook wel iets over u. En om de beschuldiging helemaal te ontkrachten dat ik racistisch zou zijn, hebt u eigenlijk wel op die link geklikt om te zien wat erachter zat?

Met vriendelijke groeten

Rik (voel u trouwens helemaal niet geremd om nog verdere reacties te geven meneer Desmedt en anderen, ik discussieer graag.)


15:57 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

racisme

Jaja, die Belgische Libanees heeft precies ook een eigen forum opgericht op internet, een 'forum over blanke mensen' om precies te zijn.
Met topic titels zoals:
-Geven blanken af
-Wat te doen aan de geur
-De enige goede blanke....
-Mijn dochter gaat vreemd met een blanke.
en nog veel meer is dit een absolute aanrader voor iedereen die houdt van een beetje ironie en liefst niet te rechts is.
 
http://www.dreknek.com/forum/

15:12 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Gisteren hoorde ik op Stubru hoe prins Laurent op Rock Werch

Gisteren hoorde ik op Stubru hoe prins Laurent op Rock Werchter was om Metallica te beluisteren. Toen dat afgeroepen werd vanop het podium steeg er een spontaan boegeroep op vanuit de wei. Ik denk dat we dan toch wel eens mogen zeggen dat het zo slecht nog niet gaat met de jeugd van 'tegenwoordig'. Misschien kunnen we het Blok zelfs wijsmaken dat deze reactie er kwam doordat veel van deze jongeren aan de hollandse groenten hebben gezeten, dan willen ze dat misschien binnenkort nog wel verplicht maken om elke morgen te nemen. Dan is allicht iedereen ook zo rustig dat we ineens van het hele onveiligheidsprobleem af zijn. Alhoewel, het gaat uiteraard wel nog dikwijls over het gevoel van onveiligheid en men krijgt nu eenmaal paranoia als men te veel pot rookt. En aangezien het blok dan aan de macht zou zijn en oppositie niet meer geduld zou worden zou iedereen elkaar als in Amerika tijdens de recente oorlogen van dat land van verdenken tegen de oorlog te zijn en dus tegen alles waar dat land voor staat! Alhoewel dat dan weer de latere helden zijn, die wel doorhadden dat het toch maar bizar is dat de defensiebedrijven eerst geld geven aan de republikeinen om daarna miljardenorders te krijgen, het lijkt eigenlijk allemaal verdacht veel op de Agusta-affaire als ik er zo even over nadenk, alhoewel toen dat geld uiteraard braafjes verbrand werd door de SP, mischien dat agalev daardoor wel niet in een kartel wil met de SP.A, het geeft tenslotte toch nogal eens een luchtvervuiling, al dat papier dat in rook opgaat. En dan is het nog maar te hopen dat het papier was, stel dat het muntjes waren dan was de schade nog veel groter, daar komen pas schadelijke stoffen van vrij. Om dan nog maar niet te spreken van de enorme hoeveelheid energie die nodig is om genoeg warmte op te wekken om die dingen te laten verdampen.
 
Enfin, misschien moet ik toch maar eens wat minder boekjes van Mark Peeters beginnen lezen.

11:04 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

28-06-03

1278756325


23:34 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Plechtige opening

En bij deze is deze blog officieel geopend, de lintjes zijn geknipt, de kurken zijn van de champagneflessen gesprongen, ik wou er eigenlijk ook nog een vermelding in het Staatsblad bij om het nog wat officiëler te laten lijken maar ze hebben mijn voorstel daar niet aanvaard. Vraag me niet waarom.

22:54 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |