30-06-03

Mark Peeters

Wie is Mark Peeters, de oplettende lezer bemerkte zijn naam al onderaan mijn derde posting, maar wie is die man en wat maakt hem tot een boeiende persoon? Wel, Mark is een ruimtevaartontkenner en heeft daar zelfs een bewijs voor gevonden dat tot nu toe (vreemd genoeg) zelfs nog niemand heeft kunnen weerleggen! Maar om te bewijzen dat er toch iets niet klopt in het hoofd van dit heerschap deze tekst, ik denk dat het onnodig is uit te leggen dat Mark een ietsiepietsie paranoia is, hij vreest zelfs voor zijn leven, de CIA zit namelijk overal.
 
"Abou Jahjah moet je plaatsen in het groter geheel van de verkiezingen. Bij de vorige verkiezingen had je de kippencrisis, die uiteindelijk veel stemmen heeft gekost aan Dehaene. Normaal is het zo dat de haan de kippen pakt maar in dit geval hebben de kippen Dehaene gepakt. Die kippencrisis is begonnen rond Pinksteren met de minister van landbouw Pinxten. Toen was hij nog lid van de CVP maar ondertussen zit hij bij de VLD. Pinxten heeft toen als een soort 'Paard van Troje' de kippencrisis gelanceerd. Dit leidde tot een gezondheidsprobleem, waarvoor toen Marcel Colla bevoegd was. En dus kwam die zelf met een 'colacrisis' die begon op de vierde juli, 'The Fourth of July'. Op dat moment hebben ze de Tour de France speciaal in het nieuws gebracht en R.E.M laten komen op Torhout-Werchter, dat toen herleid was tot Werchter alleen. Toen zong R.E.M: 'If you believe they put a man on the moon, nothing is cool'. Onderbewust bedoelende: 'cola is cool'. Op hetzelfde moment hebben ze Lance Armstrong in de gele trui gestoken. Dat was in '99, dertig jaar na de maanlanding. Coca-cola is back, Armstrong is back. En dus nu hebben we met Abou Jahjah een vervolg op de kippencrisis: Abou betekent zoon en Jahjah betekent kip. De zoon van de kip."

Geef toe, toch een sterk staaltje van kromredenering dacht ik zo.

Link naar volledige interview in Veto: http://www.veto.be/veto2913/markpeeters.html

Link naar zijn eigen website (hierop staat ook het 'bewijs', aarzel niet om het te proberen te ontkrachten): http://www.geocities.com/CapeCanaveral/Lab/1917/proof.html
12:31 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

http://www.space.com/news/spacehistory/apollo_mirror.html check out the lunar reflector:

Gepost door: Dog of Flanders | 30-06-03

nu ook aanklikbaar! controleer dit even

Gepost door: Dog of Flanders | 30-06-03

Ouwe bekende Mark P is een oude bekende in de nieuwsgroepen be.science en andere, waar hij tot grote ergernis en irritatie van anderen zijn mening staat te spuien.

Gepost door: Kristof | 30-06-03

We zijn nu al 2007...
en nog steeds is mijn bewijs niet ontkracht

Gepost door: Mark Peeters himself | 14-02-07

De commentaren zijn gesloten.