29-06-03

tweede rechtzetting

Mijnheer Desmedt, u bent wel snel op uw tenen getrapt, u lijkt wel iemand van het Vlaams Blok, zoveel klagen!!! Want dit poste u nog even later:
 
racisme

Beste

Nadat u eerst een belgische libanees niet als een 100% belg beschouwt begint u ook nog eens te lachen met de Afrikanen. U vind het feit dat een groot gedeelte van Afrika lijdt onder droogte blijkbaar zeer grappig. Wel ik kan u vertellen dat ik dit niet vind. miljoenen mensen in Afrika hebben geen zuiver drinkwater. Kinderen halen amper de leeftijd van 6 jaar omdat het water vol bacterien zit waardoor ze meestal sterven van diarree. Ik weet niet wat u daaraan grappig vind maar ik zou u toch willen verzoeken deze tekening van u website te halen. Ik weet dat als u enig gevoel van fatsoen heeft dat u dat ook wel zal doen.

Jef Desmedt

 

Beste mijnheer Desmedt

Ik begrijp dat u even geschrokken bent van die cartoon, het is ook helemaal niet grappig dat er mensen in Afrika dorst en honger moeten lijden. Maar wederom wil ik even aantonen dat ik niet zo'n slechte mens ben als u allicht denkt. Ik zet mij namelijk al een paar jaar in voor 11.11.11 door op de bewuste dag mee te gaan met een geldomhaling en zet me ook al jaren in voor Bouworde en ga deze zomer nog voor 3 weken naar Roemenie met deze organisatie. Ik zet me dus zelf actief in voor de derde wereld en hoop van u alleen maar hetzelfde. Waarom dat ik dan toch die cartoon heb geplaatst?

Ik jaag graag mensen zoals u op de kast.

 

Met vriendelijke groeten,

Rik
16:15 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

mening Beste,

Ik ben blij dat er nog jongeren (dat veronderstel ik toch) zoals u bestaan die zich willen inzetten voor mensen die minderbedeeld zijn. daar mag u zeer trots op zijn. maar toch zie ik nog steeds niet het grappige van de cartoon in. daarom zou ik u nog een tweede keer zeer vriendelijk willen verzoeken om deze cartoon van u site te verwijderen.

Jef Desmedt

Gepost door: Jef Desmedt | 29-06-03

De commentaren zijn gesloten.