29-06-03

rechtzetting

Ik zie dat nog geen 15 minuten na publicatie al een boze reactie is binnengestroomd op mijn posting over het dreknekforum.
 
Belgische libanees

Beste ik heb het deeltje dat hierboven staat met zeer veel tegenzin toch maar afgelezen want eigenlijk wou ik na de eerste zin al stoppen. Voor wat kan u niet gewoon zeggen Belg in plaats van een belgische libanees. Zo blijft u mensen toch steeds in vakjes stoppen en niet als 100% belgen beschouwen. daardoor bent u niet veel beter als de mensen die u steeds in de andere teksten aan het afbreken bent. Ik hoop dat u in het vervolg u teksten zult aanpassen anders. voor de rest nog veel succes maar denk een beetje aan wat ik heb gezegd.

Jef Desmedt

Beste meneer Desmedt, ik had ook Belg kunnen zeggen maar daarmee zou ik de waarheid geweld aandoen want meneer Jahjah ( u had allicht al wel door op wie ik doelde) is een Libanese Belg of een Belgische Libanees zo u wil, hij heft namelijk beide nationaliteiten. Ik stop hem daarmee in een vakje maar dat had ik ook gedaan als ik hem Belg had genoemd. Trouwens het feit dat u het racistich vind dat ik hem een Libanees noem zegt ook wel iets over u. En om de beschuldiging helemaal te ontkrachten dat ik racistisch zou zijn, hebt u eigenlijk wel op die link geklikt om te zien wat erachter zat?

Met vriendelijke groeten

Rik (voel u trouwens helemaal niet geremd om nog verdere reacties te geven meneer Desmedt en anderen, ik discussieer graag.)


15:57 Gepost door Rik | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.